Koe muur-, raamsticker kinderkamer decoratie boerderij.

Koe muur-, raamsticker kinderkamer decoratie boerderij. Breng alleen deze koe met het kalfje aan of combineer hem met de overige boerderij decoratie stickers en de boerderij is compleet. Koe samen met kalfje is verkrijgbaar in 2 afmetingen S en M.

€11,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 015.125
-: 10

Koe muur-, raamsticker kinderkamer decoratie boerderij.

De set bestaat uit de Koe samen met kalfje.

  • Verkrijgbaar in 2 afmetingen. 
  • Maat koe S = ± 35 br. x 30 cm. en Kalfje maat S = ± 18 br. x 16
  • Maat koe M= ± 52,5 br. x 45 cm. en Kalfje maat M = ± 27 br. x 24

Breng alleen deze koe met het kalfje aan of combineer hem met de overige boerderij decoratie stickers en de boerderij is compleet.

Deze JERMA decoratie is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie die je op de wand of raam aanbrengt als je de sticker op de raam plakt heb je binnen en buiten een mooi helder gekleurde decoratie.

  • Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
  • -
  • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Koe muur-, raamsticker kinderkamer decoratie boerderij.

muurstickers raamsticker: boederij stickers koe, koeien, koetjes muurversiering muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren op basis van 0 beoordelingen