Vrachtwagen muur-, raamsticker met je naam

Vrachtwagen muur-, raamsticker met je naam. De JERMA decoraties kunnen op de wand worden geplakt maar zeker ook op de raam het materiaal is aan 2 zijde helder van kleur. Zo heb je voor binnen en buiten een leuke decoratie. Verkrijgbaar in 3 maten S, M en

Lees meer...
€9,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 013.830
-: 38

Vrachtwagen muur-, raamsticker met je naam.

De vrachtauto decoratiesticker kan op de wand worden geplakt maar zeker ook op de raam het materiaal is aan 2 zijde helder van kleur. Zo heb je voor binnen en buiten een leuke decoratie.

  • Verkrijgbaar in 3 maten S, M en L.
Maat S 47x21 cm maat M 70x31 cm. maat L 94x42cm 

Uit de laadbak van de vrachtwagen snijden wij een naam of tekst zo wordt het wel een heel persoonlijke decoratiesticker. (iedere naam of tekst is mogelijk)

  • De JERMA decoratie is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.
  • Uit de folie waar de vrachtwagen van gemaakt is snijden wij de tekst,  zodat de ondergrond waar de decoratie op komt te zien is.
  • Deze vrachtwagen decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
  • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Vrachtwagen muur-, raamsticker met je naam.

muurstickers raamsticker: vrachtwagen, vrachtauto,muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen