Hondenpoot sticker met naam set van 2 stuks.

Hondenpoot sticker met naam set van 2 stuks. in een kleur naar keuze er staan 25 kleuren voor je klaar. De pootjes kun je binnen maar ook buiten toepassen, op de auto of het hondenhok, geef ons de naam  door deze tekst snijden wij uit 1 van de pootjes.

€10,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 014.184
-: 597

Hondenpoot sticker met naam set van 2 stuks. in een kleur naar keuze er staan 25 kleuren voor je klaar zo past er altijd 1 bij jou. 

De afmeting per pootje : ± 25,5 breed X 24 cm. Hoog. 

De pootjes kun je binnen maar ook buiten toepassen, op de auto of het hondenhok, geef ons de naam  door deze tekst snijden wij uit 1 van de pootjes.

  •  
  • De afmeting van de tekst is een beetje afhankelijk van het aantal letters, wij passen de tekst in verhouding aan zodat deze netjes in het pootje past.
  • De decoratie is gemaakt van een 1e klas permanent hechtende dubbelzijdig gekleurde plastic folie. (zo weet je zeker dat de kleur mooi blijft)
  • De folie waarvan de hondenpootjes is gemaakt heeft een mat oppervlak zodat zon of verlichting niet hinderlijk gaan blinken.
  • De pootjes zijn aan te brengen op elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond zoals een raam, autolak, hondenhok (binnen of buiten) meubels, of op een deur.

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Hondenpoot sticker met naam set van 2 stuks.

muurstickers raamsticker: hondenpootjes sticker,sporen,autosticker,muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren op basis van 0 beoordelingen