Pootjes set van 6 stickers

Pootjes set van 6 stickers. Aan te brengen op elke harde vlak tot iets gebogen ondergrond. Verkrijgbaar in 3 afmetingen maat S, M en L. in een kleur naar keuze. maat S  elk pootje is ± 4 cm. maat M elk pootje is ± 6 cm. en maat L  elk pootje is ± 8 cm.

Lees meer...
€3,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 000.180
-: 69

Pootjes set van 6 stickers. Aan te brengen op elke harde vlak tot iets gebogen ondergrond zoal een raam of geschilderde ondergrond verkrijgbaar in 3 afmetingen maat S, M en L. in een kleur naar keuze. 

Pootjes zijn verkrijgbaar in 2 maten 
maat S  elk pootje is ± 4 cm.
maat M elk pootje is ± 6 cm. 

De pootjes kun je binnen maar ook buiten gebruiken om je bakfiets of de auto de decoreren, zo lijkt het wel of er over de auto is gelopen.

Leuke set om te combineren met al de andere dieren decoratiestickers of wat dacht je van de verfvlek dan lijkt het wel of je huisdier door de verf heeft gelopen.

  • Deze JERMA decoratie sticker zijn gemaakt van tweezijdig helder gekleurde permanent hechtende plastic kunststoffolie.
  • Als je de pootjes op een raam plakt heb je zowel binnen als buiten een mooi helder gekleurde decoratie sticker.
  • De kleur van de set hondenpootjes stickers bepaal je zelf er staan meer dan 25 kleuren voor je klaar.
  • Hondenpootjes stickers zijn aan te brengen op een harde ondergrond zoals een auto, voerbak, bakfiets, raam of bv een behangen ondergrond of een geschilderde wand. 

TIP. Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Pootjes set van 6 stickers.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen