Geboortesticker, vintage kinderwagen, decoratiesticker muurklever. muursticker, kinderkamer decoratie.

Geboortesticker, Vintage Kinderwagen die je gebruikt als geboorte decoratie of je past deze kinderwagen decoratie toe in je kinderkamer zo heb je een blijvende herinnering op de wand.

Lees meer...
€22,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 014.989
-: 37

Geboortesticker, vintage kinderwagen.
De decoratie sticker wordt speciaal voor u gemaakt zo kunt u doorgeven welke naam er in de kinderwagen moet komen en u mag kiezen uit een lange rij met kleuren.

De decoratiesticker kun je natuurlijk ook gewoon als wanddecoratie gebruiken met de naam die wij voor je uit de kinderwagen snijden heb je heel persoonlijke decoratiesticker die je in een kleur kunt laten maken die het beste bij je past.

  • Afmeting ± 58 cm breed x 56 cm. hoog.
  • -
  • Uit de folie van de wandelwagen snijden wij de tekst  hierdoor is de ondergrond waar de decoratie op komt weer te zien.
  • De tekst : Geboren.  Krijgt de zelfde kleur als de wandelwagen.
  • Mocht het zo zijn dat je liever een ander tekst dan Geboren zou willen hebben laat ons dit even weten wij paasen de tekst dan voor je aan.
  • -
  • De geboortesticker, vintage kinderwagen is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.
TIP!
Heeft u een eigen idee voor een decoratie sticker, wil je deze decoratie aanpassen of wil je er b.v. een andere tekst bij?  Stuur ons dan een  e-mail met daarin een omschrijving van uw idee? Wij kijken of het uitvoerbaar is en zorgen voor een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave.
muurstickers raamsticker: wandelwagen,geboorte muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen