Ooievaar geboorte raamsticker met naam

Ooievaar geboorte raamsticker. Als er al een symbool voor de geboorte van een kindje is dan zal dat zeker de Ooievaar zijn. Met deze geboortesticker laat je iedereen weten dat je kindje is geboren. De afmeting van de ooievaar is super groot  ± 75 cm. bree

€24,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 014.801
-: 37

Ooievaar geboorte raamsticker.

Als er al een symbool voor de geboorte van een kindje is dan zal dat zeker de Ooievaar zijn.

Met deze geboortesticker laat je iedereen weten dat je kindje is geboren. Bij de geboortesticker plaatsen wij de naam zo weet iedereen hoe hij/zij heet.

De afmeting van de ooievaar is super groot  ± 75 cm. breed X  57 cm. hoog.

Kies je voor een standaard kleur of toch voor een van de overige kleuren er staan 25 kleuren voor je klaar de keuze is aan jou.

  • Kies je voor spiegelbeeld dan plak je de sticker binnen op de raam en kun je de tekst buiten lezen. 
  • De ooievaar en de tekst is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.
  • Aan te brengen op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond zoals een raam, meubels, wanden, of b.v. een behangen of geschilderde ondergrond. 

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Ooievaar geboorte raamsticker.

muurstickers raamsticker: muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen