JERMA decoraties - Geboorte raamsticker. Met baby Speentje en naam kleur naar keuze.

Geboorte raamsticker. Leuke geboorte aankondiging voor op de raam het speentje is weer eens wat anders dan de overbekende ooievaar.
Je kunt de geboorte raamsticker bestellen in een kleur die het beste bij je past wij hebben meer dan 20 kleuren klaar staa

Lees meer...
€24,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 013.845
-: 39

Geboorte raamsticker. Speentje met de naam XL afmeting

De afmeting is  55 cm. breed X 75 cm. hoog.

Snelle levering uit eigen atelier !!!

Leuke geboorte aankondiging voor op de raam het is weer eens wat anders dan de overbekende ooievaar.
Je kunt de geboorte raamsticker bestellen in een kleur die het beste bij je past wij hebben meer dan 20 kleuren klaar staan hier zit ook de kleur Rose en Blauw natuurlijk bij, de keuze is aan u.
Wij geven u de keuze om de geboorte ankondiging in spiegelbeeld te bestellen, zo kun je de raamsticker binnen plakken en buiten lezen.
  • Aan te brengen op vrijwel elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, wanden, of b.v. een behangen of geschilderde ondergrond. 
  • -
  • TIP! Heeft u een eigen idee voor b.v. een geboorte of andere decoratie sticker stuur ons dan een  e-mail met daarin een schets tekening of idee de gewenste afmeting, wij kijken dan of het uitvoerbaar is en zorgen voor een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave.
  • =

Geboorte raamsticker. Leuke geboorte aankondiging voor op de raam het speentje is weer eens wat anders dan de overbekende ooievaar.

Geboorte sticker: geboorte sticker,geboortesticker,geboren sticker,raamsticker baby,raamsticker geboorte,naamsticker,naam stikker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen