Dino raam-, muursticker set van 8 decoraties.

Dino raam-, muursticker set van 8 decoraties. Er zijn twee afmetingen leverbaar maat S en maat L Ga mee terug in de tijd en ontdek deze complete set decoratiestickers die je eenvoudig op de ramen of wanden aan kunt brengen.

€17,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 014.807
-: 34

Dino raam-, muursticker set van 8 decoraties.

Ga mee terug in de tijd en ontdek deze complete set decoratiestickers die je eenvoudig op de ramen of wanden aan kunt brengen. En de kleur van de dinosaurus stickers bepaal je zelf er staan 25 kleuren voor je klaar.

Er zijn twee afmetingen leverbaar maat S en maat L  (deze zijn super groot).

  • SET Maat S Afmeting per stuk in cm.
 A  ±20x22 B ±26x12 C ±28x12 D ±29x12 E ±29x15 F ± 10x7
  • SET Maat L Afmeting per stuk in cm.
 A  ±49x53 B ±56x27 C ±59x25 D ±59x26 E ±51x26 F ± 24x16
  • Geschikt voor op de wanden of meubels, deuren, maar ook voor op de ramen, de dino decoratie stickers zijn aan beide zijde even helder en mooi van kleur.
  •  
  • De dinosaurus decoraties zijn gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.
  •  
  • De dino decoratie is aan te brengen op elke vlakke toto iets gebogen en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Dino raam-, muursticker set van 8 decoraties.

muurstickers raamsticker: muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren op basis van 0 beoordelingen