JERMA decoraties - Decoratie stickers boot met je naam. raamdecoratie sticker, muurdecoratie sticker, meubelsticker.

Decoratie stickers boot met je naam. raamdecoratie sticker, muurdecoratie sticker, meubelsticker.

Lees meer...
€9,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 013.850
-: 37

Decoratie stickers boot met je naam. raamdecoratie sticker, muurdecoratie sticker, meubelsticker.

Verkrijgbaar in 2 maten S of M, maat S = ±  30 x 23 cm., maat M = ± 45 x 34,5 cm.

Je maakt deze decoratie heel persoonlijk door er de naam of tekst uit te snijden. Elke naam of tekst kunnen wij voor je in deze decoratie sticker plaatsen. Zo lijkt het wel of jouw boot door je kamer gaat varen.
-
De JERMA decoraties kunnen op de muren worden geplakt maar zeker ook op de raam het materiaal is aan 2 zijde helder van kleur. Zo heb je voor binnen en buiten een leuke decoratie.

  • De JERMA decoratie is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.-
  • Uit de folie waar de boot van gemaakt is snijden wij de tekst,  zodat de ondergrond waar de decoratie op komt te zien is.
  • Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.-
  • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

 

Decoratie stickers boot met je naam

muurstickers raamsticker: Boot raamdecoratie sticker, muurdecoratie sticker, meubelsticker sticker met je eigen naam of tekst. muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen