Auto raam-, muursticker Jeep

Decoratie sticker auto. Jeep raamdecoratie, wanddecoratie sticker. Een stoere Jeep voor op de wand of raam van de kinderkamer. leverbaar in 3 afmetingen S, M en L. maat S = ± 39 x 23 cm. maat M = ± 60 x 35 cm. maat L = ± 78 x 46 cm.

€9,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 000.154
-: 22

Decoratie sticker auto. Jeep raamdecoratie, wanddecoratie sticker.
-
Een stoere Jeep voor op de wand of raam van de kinderkamer.

  • leverbaar in 3 afmetingen S, M en L.
  • maat S = ± 39 x 23 cm.
  • maat M = ± 60 x 35 cm.
  • maat L = ± 78 x 46 cm.

    De Jeep staat bekent om zijn eenvoudig uitvoering met veel kracht dit ontwerp is omgezet naar een decoratie sticker die je kunt aanbrengen op de meubels, wanden of raam.

Breng je deze JERMA decoratie aan op de raam dan is het voordeel dat deze aan de binnen en buitenkant mooi helder van kleur is. Zo heb je binnen en buiten een mooie decoratiesticker.

Gebruik alleen deze auto of combineer deze met de overige decoraties uit het thema vervoer zo tover je elke wand of kamer om in een mooi gedecoreerd plaatje.

Jeep decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.

Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

TIP. Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Auto raam-, muursticker Jeep

muurstickers raamsticker: auto, wagen, jeep muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen