JERMA decoraties - Decoratie sticker auto. Jeep raamdecoratie, wanddecoratie sticker.

Decoratie sticker auto. Jeep raamdecoratie, wanddecoratie sticker. Een stoere Jeep voor op de wand of raam van de kinderkamer. De Jeep staat bekent om zijn eenvoudig uitvoering met veel kracht dit ontwerp is omgezet naar een decoratie sticker die je kunt

Lees meer...
€8,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 000.154
-: 22

Decoratie sticker auto. Jeep raamdecoratie, wanddecoratie sticker.
-
Een stoere Jeep voor op de wand of raam van de kinderkamer.

leverbaar in 3 afmetingen S, M en L.

maat S = ± 39 x 23 cm.
maat M = ± 60 x 35 cm.
maat L = ± 78 x 46 cm.
=
De Jeep staat bekent om zijn eenvoudig uitvoering met veel kracht dit ontwerp is omgezet naar een decoratie sticker die je kunt aanbrengen op de meubels, wanden of raam.

Breng je deze JERMA decoratie aan op de raam dan is het voordeel dat deze aan de binnen en buitenkant mooi helder van kleur is. Zo heb je binnen en buiten een mooie decoratiesticker.

Gebruik alleen deze auto of combineer deze met de overige decoraties uit het thema vervoer zo tover je elke wand of kamer om in een mooi gedecoreerd plaatje.

De Decoratie sticker auto.

Jeep decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.

Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

 ====================

JERMA wall stickers give new life to walls, furniture, windows, or anything with a flat surface, really.
Our Wall-, Window decals are easy to apply.
Choose from our wide range of modern, bold designs to fit your personality!


With our JERMA decorative Wall-, WindowsStickers, it is easy to create a new look and change the style of a room in a matter of minutes.

Decoratie sticker auto. Jeep raamdecoratie, wanddecoratie sticker.

muurstickers raamsticker: auto, wagen, jeep muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen