Slipgevaar uitglijden waarschuwing sticker

De sticker wordt vaak gebruikt om te waarschuwen voor het gevaar van uitglijden op een natte, gladde of bevroren ondergrond.

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.575.la26
-: 23

Uitglijden - Slipgevaar sticker voor met het uitglijden symbool. 

Afmeting: 20x25cm.

Levering: Uw bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

De sticker wordt vaak gebruikt om te waarschuwen voor het gevaar van uitglijden op een natte, gladde of bevroren ondergrond.

De sticker kan worden gebruikt in fabrieken, magazijnen, kantoren, ziekenhuizen, scholen en andere locaties waar het risico op uitglijden bestaat.

De sticker is gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant.

De sticker is voorzien van een transparante beschermlaag om de sticker te beschermen tegen UV-straling en beschadiging. De sticker is ook bestand tegen chemische producten, solventen, extreme temperaturen, regen en zonlicht en mechanische invloeden. De kleefstof is op acrylbasis en kan worden aangebracht op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond.

De sticker wordt vaak gebruikt om te waarschuwen voor het gevaar van uitglijden op een natte, gladde of bevroren ondergrond. De sticker kan worden gebruikt in fabrieken, magazijnen, kantoren, ziekenhuizen, scholen en andere locaties waar het risico op uitglijden bestaat.

De sticker is verkrijgbaar in verschillende afmetingen ook deze sticker kan ook op maat worden gemaakt.

Slipgevaar, Pas op voor gladde vloer sticker.

Allerhande stickers worden door JERMA.nl in eigen beheer vervaardigd. Zo kunnen wij elke tekening omzetten naar een sticker dit in iedere gewenste vorm en afmeting. Stel je vraag een prijsopgave is altijd gratis en verplicht tot niets.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen