Groeimeter luchtballon jongen of meisje met je naam

Groeimeter Luchtballon met je naam en geboortedatum. Wij zorgen ervoor je naam en geboortedatum op deze groeimeter komt te staan. Zo is het helemaal jouw eigen groeimeter decoratie sticker.

Lees meer...
€16,95 Incl. btw
Merk:
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 2019.127
-: 22

Groeimeter Luchtballon met je naam en geboortedatum.

Wij zorgen ervoor dat je naam en de geboortedatum op deze groeimeter komt te staan. (een ander tekst mag ook) Zo is het helemaal jouw eigen groeimeter decoratie sticker.

  • De Groeimeter is 130 cm hoog en ± 33 cm. breed
  • De schaalverdeling loopt van 50 tot 150 cm.
  • Kies voor de uitvoering met het meisje of die met de jongen.

Deze decoratie sticker is aan te brengen op elke vlak tot iets gebogen harde ondergrond zoals b.v. je slaapkamer deur.  (Na verwijdering is deze decoratiesticker niet opnieuw te gebruiken)

Deze decoratiesticker is de leukste manier om de groei van uw kindje bij te houden, je kiest voor de groeimeter met het jongetje of voor de groeimeter met het meisje. Boven in de lucht hangt de vrolijk gekleurde luchtballon. Wil je de groei van uw kindje bijhouden en tegelijkertijd de kamer decoreren? dan is deze decoratiesticker uitstekend geschikt.


Onze vinyl decoratiestickers zijn van goede kwaliteit en worden in eigen atelier met de meest moderne apparatuur geproduceerd. De decoratiestickers zijn eenvoudig aan te brengen.

 

Heb je een vraag of wil je een eigen tekening om laten zetten naar een decoratiesticker? Wij informeren je graag over de mogelijkheden stel je vraag via [email protected]

 Groeimeter Luchtballon
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen