Groeimeter dieren in het bos met je naam.

Groeimeter dieren in het bos samen met je naam en geboortedatum. Met deze groeimeter zie je hoe snel kinderen groeien voor je het weet zijn ze groot. De schaalverdeling van de meetlat decoratiesticker loopt van 50 tot 150 cm.

Lees meer...
Artikelnummer: 2019.135
-: 18

Groeimeter dieren in het bos samen met je naam en geboortedatum. 

Wij zorgen ervoor dat je naam en de geboortedatum op deze groeimeter met de dieren in het bos komt te staan. (een ander tekst mag ook) Zo is het helemaal jouw eigen groeimeter decoratie sticker. Met deze groeimeter zie je hoe snel kinderen groeien voor je het weet zijn ze groot.

  • De Groeimeter is 130 cm hoog en ± 33 cm. breed
  • De schaalverdeling loopt van 50 tot 150 cm.

Deze decoratie sticker is aan te brengen op elke vlak tot iets gebogen harde ondergrond zoals b.v. je slaapkamer deur.  (Na verwijdering is deze decoratiesticker niet opnieuw te gebruiken)

Deze decoratiesticker is de leukste manier om de groei van uw kindje bij te houden. Wil je de groei van uw kindje bijhouden en tegelijkertijd de kamer decoreren? dan is deze decoratiesticker uitstekend geschikt.


Onze vinyl decoratiestickers zijn van goede kwaliteit en worden in eigen atelier met de meest moderne apparatuur geproduceerd. De decoratiestickers zijn eenvoudig aan te brengen.

 

Heb je een vraag of wil je een eigen tekening om laten zetten naar een decoratiesticker? Wij informeren je graag over de mogelijkheden stel je vraag via [email protected]

Groeimeter dieren in het bos.
Persoonlijke decoratie stickers met je naam of tekst: Persoonlijke decoratie stickers met je naam of tekst
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen