Groeimeter Autosport samen met je naam en geboortedatum

Groeimeter Autosport samen met je naam en geboortedatum.  Wij zorgen ervoor dat je naam en de geboortedatum op deze groeimeter komt te staan.  Zo is het helemaal jouw eigen groeimeter decoratie sticker.

Lees meer...
Artikelnummer: 2019.131
-: 19

Groeimeter Autosport samen met je naam en geboortedatum. (er is ook een motorsport versie)

Wij zorgen ervoor dat je naam en de geboortedatum op deze groeimeter komt te staan. (een ander tekst mag ook) Zo is het helemaal jouw eigen groeimeter decoratie sticker. Hoe groot moet je zijn om zelf je eerste kart te gaan rijden? Met deze groeimeter zie je hoe snel kinderen groeien voor je het weet zijn ze groot.

  • De Groeimeter is 130 cm hoog en ± 33 cm. breed
  • De schaalverdeling loopt van 50 tot 150 cm.

Deze decoratie sticker is aan te brengen op elke vlak tot iets gebogen harde ondergrond zoals b.v. je slaapkamer deur.  (Na verwijdering is deze decoratiesticker niet opnieuw te gebruiken)

Deze decoratiesticker is de leukste manier om de groei van uw kindje bij te houden. Wil je de groei van uw kindje bijhouden en tegelijkertijd de kamer decoreren? dan is deze decoratiesticker uitstekend geschikt.


Onze vinyl decoratiestickers zijn van goede kwaliteit en worden in eigen atelier met de meest moderne apparatuur geproduceerd. De decoratiestickers zijn eenvoudig aan te brengen.

 

Heb je een vraag of wil je een eigen tekening om laten zetten naar een decoratiesticker? Wij informeren je graag over de mogelijkheden stel je vraag via [email protected]

Groeimeter Autorsport
decoratie sticker letters teksten gedicht uitspraak plaktetters sjabloon sticker voor op de muur: decoratie sticker letters teksten gedicht uitspraak plaktetters sjabloon sticker voor op de muur
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen