Dieren in het bos fotobehang posterbehang

Heel veel dieren in het bos Foto-, posterbehang. Het lijkt wel of je een boswandeling in je eigen kamer maakt als je naar dit vrolijke behang kijkt. De totale afmeting is ca. 244 cm. hoog en 305 cm. breed.

Lees meer...
Artikelnummer: 43060
-: 40

Heel veel dieren in het bos Foto-, posterbehang.
-
Het lijkt wel of je een boswandeling in je eigen kamer maakt als je naar dit vrolijke behang kijkt. Probeer maar eens te ontdekken welke dieren er allemaal opstaan. Hoe langer je kijkt hoe meer dieren je ziet. 
-
Breng het fotobehang aan en je hebt een schitterende basis voor de verdere inrichting van b.v. de slaapkamer of speelzaal.

  • De totale afmeting is ca. 244 cm. hoog en 305 cm. breed.
  • Vergroten is niet mogelijk, inkorten kan met een scherp mes of schaar.
  • Het decoratie behang bestaat uit 12 stukken van elk 50 cm. breed en 122 cm. lang.
  • Geen lange stukken zo is het eenvoudiger te verwerken.
  • Het foto behang brengt u aan met behanglijm voor zwaar papier zoals de behanglijm van Perfax kleur paars (niet inbegrepen)
  • -
  • Opmerking: Walltastic fotobehang wordt direct vanuit het centraal magazijn aan u verzonden, de levertijd kan oplopen tot ± 3 werkdagen.

Bekijk de instructievideo van Walltastic via deze link: link naar video

-

MEEST GESTELDE VRAGEN:

Hoeveel behang stukken heeft Walltastic? Walltastic wordt geleverd in 12 stukken, en wordt opgerold verzonden in een koker en/of bij uw bestelling met andere artikelen toegevoegd.

Wat is de afmeting van het Walltastic fotobehang? Exacte afmeting is H 243,8 cm x B 304,8 cm. opgedeeld in 12 handig te verwerken delen van ieder 50,8 cm x 121,9 cm.

Is er een andere maat verkrijgbaar? Nee vergroten is niet mogelijk, inkorten kan met een scherp mes of schaar.

Wat voor soort lijm moet ik gebruiken? Voor de lijm gebruikt u bijvoorkeur de behangerslijm van het merk Perfax behangplaksel kleur paars Deze lijm is in vrijwel elke bouwmarkt verkrijgbaar.

Kunt je Walltastic schoon maken? Maak gebruik van een vochtige doek om Walltastic schoon te maken.

Moet ik de muur voorbereiden, voordat ik Walltastic er op plak? Nee dat hoeft in principe niet, je kunt het plakken over bestaand behang, zorg er wel voor dat het geen hobbels o.i.d. op de muur aanwezig zijn. Hoe strakker de ondergrond des te beter is het eindresultaat.  Een schone vlakke wand geeft het beste resultaat.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen