Roommates Nu 20% KORTING - muurstickers dieren bos. herbruikbare decoratie stickers Jonge dieren in het bos

muurstickers dieren bos. herbruikbare decoratie stickers Jonge dieren in het bos

Lees meer...
Artikelnummer: RM - 2775
-: 2

muurstickers dieren bos. herbruikbare decoratie stickers Jonge dieren in het bos.

In de verpakking zitten 4 vellen met daar op de 32  losse decoratie stickers, de afmeting van elk vel apart is 44,5 x 25 cm. groot.

Het jonge hertje samen met de uiltjes en andere jonge dieren spelen samen in het bos.

Warme pastel kleuren en patroontjes zijn gebruikt om op een speelse uitstraling aan deze decoratieve sticker set mee te geven. En het eindresultaat is een schitterende set van 32 verplaatsbare decoraties geworden 
-
Breng je dit tafereeltje aan in je kamer dan weet je zeker dat het altijd lukt, nu heb je alleen nog enkele accessoires nodig om de kamer helemaal af te maken. 
-
De decoratie set bestaat uit 32 onderdelen die je op eenvoudige wijze aan kunt brengen op vrijwel elke ondergrond. Breng je een onderdeel op de verkeerde plaats aan dan is dit geen probleem de stickers kun je loshalen en gewoon weer opnieuw aanbrengen. 
-

  • Geschikt voor vrijwel elke muur met behang of verf ook geschikt voor op b.v. de meubels.
  • RoomMates decoratie stickers zijn veilig toepasbaar op geverfde muren, maar kan ook worden gebruikt om meubelen, accessoires, laptopcovers, tegels, spiegels, etc., te decoreren.

 

muurstickers dieren bos. herbruikbare decoratie stickers Jonge dieren in het bos.

wanddecoratie stickers meubeldecoratie stickers thema decoraties Roommates herbruikbare kinderkamer stickers: decoraties, decoratie, stickers, muursticker, decoratiestickers, zelfklevende decoraties, raamversiering, muurversiering, behangrand,borderrol, roommates, jerma, droomdecoraties, herbruikbare sticker, plakplaatjes, kinderkamer thema stickers
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen