Roommates Nu 20% KORTING - Jungle dieren muurstickers in totaal 92 Dieren

Jungle dieren muurstickers in totaal 92 Dieren

Lees meer...
Artikelnummer: RM - 3153
-: 1

Jungle dieren muurstickers in totaal 92 Dieren.

In de verpakking zitten 2 vellen waar de 92 de losse decoratie stickers op staan, de afmeting van elk vel apart is wel 45,5 x 101,5 cm. groot.

Zoek maar eens naar b.v. de giraf, olifanten, zebra's, leeuwen, apen en zelfs een krokodil ze zijn hier allemaal verzameld in deze  super grote en overcomplete set dieren die als extra aangevuld is met typerende spullen uit een bepaald gebied op de aarde wat dacht je van de Eiffeltoren maar ook de Statue of Liberty maakt onderdeel uit van deze decoratie set.

  • Zoals alle RoomMates zijn deze stickers gemakkelijk toe te passen op een plat vlak en kan worden verplaatst en opnieuw aangebracht worden. -
  • RoomMates zelfklevende decoraties zijn  verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder dat de ondergrond beschadigd wordt of dat er plakresten achterblijven.

  • RoomMates decoratie stickers zijn veilig toepasbaar op geverfde muren, maar kan ook worden gebruikt om meubelen, accessoires, laptopcovers, tegels, spiegels, etc., te decoreren.

 

Jungle dieren muurstickers in totaal 92 Dieren.

wanddecoratie stickers meubeldecoratie stickers thema decoraties Roommates herbruikbare kinderkamer stickers: decoraties, decoratie, stickers, muursticker, decoratiestickers, zelfklevende decoraties, raamversiering, muurversiering, behangrand,borderrol, roommates, jerma, droomdecoraties, herbruikbare sticker, plakplaatjes, kinderkamer thema stickers
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen