Roommates Nu 20% KORTING - Herbruikbare decoratie stickers Rock Gitaar wand-, meubeldecoratie stickers.

Rock Gitaar wand-, meubeldecoratie stickers.Kan de stoere (kinder) kamer nog wel wat extra decoratie gebruiken? Dan is dit een mooi oplossing deze decoratiesticker set bestaat uit 4 gitaren en is verder aangevuld met verschillende teksten en decorati...

Artikelnummer: RM - 99.1884
-: 1
klik op de afbeelding voor een vergroting en meer plaatjes.
.
Herbruikbare decoratie stickers afmeting XL.
-
Rock Gitaar wand-, meubeldecoratie stickers.
-
Kan de stoere (kinder) kamer nog wel wat extra decoratie gebruiken? Dan is dit een mooi oplossing deze decoratiesticker set bestaat uit 4 gitaren en is verder aangevuld met verschillende teksten en decoratie stickers. Zo heb je genoeg om de kamer snel en eenvoudig te veranderen in een muziekkamer.
-
Dit is een extra grote decoratie set die op een heel eenvoudige manier is te gebruiken om een saaie wand wand of de kast een mooie en kleurige make over te geven. 
-
Deze gitaar decoraties zijn van de Roommates kwaliteit decoraties deze hebben als kenmerk dat ze heel eenvoudig zijn aan te brengen en wil je de decoratie een keer op een andere plaats aanbrengen dan kan dit zo vaak je maar wil. (bij het verwijderen van de decoratie laat deze geen lijmsporen achter) 
--
  • De set bestaat uit 15 decoratie stickers.
  • De afmeting van de grootste gitaar is 33 cm. breed en 97,7 cm. hoog
  • -
  • De decoratie stickers zijn aan te brengen op een schone en vlakke ondergrond zoals behang of geschilderde wand.
  • -
  • Roommates product info film:
 
wanddecoratie stickers meubeldecoratie stickers thema decoraties Roommates herbruikbare kinderkamer stickers: gitaar,gitaren,rock,decoraties, decoratie, stickers, muursticker, decoratiestickers, zelfklevende decoraties, raamversiering, muurversiering, behangrand,borderrol, roommates, jerma, droomdecoraties, herbruikbare sticker, plakplaatjes, kinderkamer thema st
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen