Roommates Nu 20% KORTING - Dinosaurus muurstickers triceratops, XL decoratie dino thema stickers.

Dinosaurus muurstickers triceratops, XL decoratie dino thema stickers.

Lees meer...
Artikelnummer: RM - 1881
-: 1

Dinosaurus muurstickers triceratops, XL decoratie. Gigantische grote decoratie stickers Triceratops en zijn vliegende vriend.
 
Afmeting: De grootste Dino is 137 cm breed x 73 cm. hoog. De vliegende Dino is 63,5 cm breed en 15 cm hoog. Hierbij komen nog de verschillende losse onderdelen.
-
Komen deze historische dieren bij jou op de wand?
Verras de kleine (of grote) dinosaurus fan met deze extra grote muur stickers
De set bestaat uit twee grote dinosaurus, maar ook het gras en de verschillende rotsen helpen  je bij het opzetten van de scène. 
-
Wij weten nu al zeker dat het eind resultaat meer dan geweldig zal zijn.
-
De Gi-Ga decoratie bestaat uit meerdere onderdelen, zo bouwt u de decoratie eenvoudig als een puzzel op, en staat u niet met een enorme sticker in de hand die je dan strak op de muur moet zien te krijgen.  Met de Roommates decoratie stickers lukt het altijd!


-
TIP:  mocht je aan deze set niet genoeg hebben wij hebben og div. andere Dinosaurus decoratie voor je klaar staan
  • RoomMates zelfklevende decoraties zijn  verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder dat de ondergrond beschadigd wordt of dat er plakresten achterblijven.
  • -
  • RoomMates decoratie stickers zijn veilig toepasbaar op geverfde muren, maar kan ook worden gebruikt om meubelen, accessoires, tegels, spiegels, etc., te decoreren. 
  • -
  • Veel plezier met het decoreren van elke gladde, droge of schone oppervlakte.


Dinosaurus muurstickers triceratops, XL decoratie. Gigantische grote decoratie stickers

wanddecoratie stickers meubeldecoratie stickers thema decoraties Roommates herbruikbare kinderkamer stickers: Gigantische grote decoratie stickers Triceratops en zijn vliegende vriend. decoraties, decoratie, stickers, muursticker, decoratiestickers, zelfklevende decoraties, behang, raamversiering, muurversiering, behangrand,borderrol, roommates, jerma, droomdecor
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen