Maan, sterren, wolken raam-, muursticker set

Maan, sterren, wolken raam-, muursticker set. Decoreer op eenvoudige wijze je raam meubels of gebruik deze decoratie stickers op de muur. De kleur van de wolken sterren en de maan mag je zelf bepalen. Zo past deze set ook in jouw interieur.

€11,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 014.987
-: 23

Maan, sterren, wolken raam-, muursticker set.

Decoreer op eenvoudige wijze je raam meubels of gebruik deze decoratie stickers op de muur. De kleur van de wolken sterren en de maan mag je zelf bepalen. Zo past deze set ook in jouw interieur.
 

De afmeting is: Maan 14 breed x 16cm. hoog, Wolk 28x14 en 20x10 cm. de sterren tussen 2 en 7 cm. groot.

  • De sticker set is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.  De decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
  •  
  • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Maan, sterren, wolken raam-, muursticker set.

muurstickers raamsticker: babykamer idee muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen