Laundry zelf service muurtekst kleur naar keuze.

Laundry zelf service muurtekst kleur naar keuze. Ziet de omgeving rond uw wasmachine er ook zo uit als bij een drukke wasserette met deze Laundry muurtekst wordt het toch weer een beetje leuker. De kleur van de tekst bepaal je zelf er staan 25 kleuren voo

€12,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 015.017
-: 12

Laundry zelf service muurtekst kleur naar keuze.

Ziet de omgeving rond uw wasmachine er ook zo uit als bij een drukke wasserette met deze Laundry muurtekst wordt het toch weer een beetje leuker. De kleur van de tekst bepaal je zelf er staan 25 kleuren voor je klaar

De afmeting van de tekst zoals aangebracht op afbeelding ±56 cm. breed x  ±21 cm. hoog. 

  • De tekst is gemaakt van een 1e klas permanent hechtende dubbelzijdig gekleurde plastic plak folie. (zo weet je zeker dat de kleur mooi blijft)
  • De folie waarvan de tekst is gemaakt heeft een mat oppervlak zodat zonlicht of verlichting niet hinderlijk gaan blinken.
  • De Laundry tekst is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand. 
  • De tekst wordt altijd voorzien van een applicatietape zodat aan brengen van de tekst eenvoudig is.

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Laundry zelf service muurtekst kleur naar keuze.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen