Buurtpreventie WhatsApp stickers Model A

Buurtpreventie stickers WhatsApp model A. 3 stickers 1 sticker van 28x11 2 stickers van 14x5,5 cm Stickers worden door ons in eigen beheer ontworpen Doordat wij alles in eigen beheer produceren kunnen wij uw wensen verwerken in de stickers.

Lees meer...
Artikelnummer: 2017013
-: 40

Buurtpreventie WhatsApp stickers set model A. (er is ook een model B & C beschikbaar)

De set bestaat uit 3 stickers.

Afmeting 1 sticker van 28x11cm en 2 stickers van 14x5,5 cm groot.

Buurtpreventie WhatsApp stickers worden door ons in eigen beheer ontworpen en met de meest moderne apparatuur geprint op een eerste kwaliteit witte folie. Doordat wij alles in eigen beheer produceren kunnen wij uw wensen verwerken in de stickers.

Elke andere uitvoering is mogelijk! Stel uw vraag via deze e-mail link: [email protected]

================================================================

Raamstickers, deurstickers of andere bestickering bestellen: hoe groot wil je het hebben? Stickers bedrukken we tot een breedte van wel 140 cm en zo lang als je ze maar wil hebben.

  • Allerhandestickers zijn altijd aan te passen in vorm, kleur, opmaak of afmeting!
  • Uw eigen tekst laten verwerken naar een sticker?  Wij verzorgen altijd eerst voor modeltekening en vrijblijvend prijs opgave.

De allerhandestickers zijn niet geschikt voor gebruik op HR++ glas. Weet je niet zeker of je HR++ glas hebt? Neem voor de zekerheid contact op met de glasleverancier.
 
Buurtpreventie WhatsApp stickers worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigt zo kunnen wij uw wensen verwerken in de stickers.
symbolen, pictogram: symbool,symbolen,pictogram,verboden te roken sticker,stickers wc,deursticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen