Voetbalkamer - Fotobehang - Walltastic Voetbalstadion

Voetbalkamer - Fotobehang - Walltastic Voetbalstadion. De afmeting is ca. 244 cm. hoog en 305 cm. breed. Welke voetbalfan droomt er niet van een voetbal carrière? 

Lees meer...
Artikelnummer: 41769
-: 40

Voetbalkamer - Fotobehang - Walltastic Voetbalstadion.

Welke voetbalfan droomt er niet van een voetbal carrière? 
Om de sfeer van een vol voetbalstadion  kun je nu in je eigen kamer brengen je doet dit met het posterbehang dat je eenvoudig om kunt toveren in jouw favoriete voetbalteam clubkleuren.
-
De ontwerpers van dit poster behang hadden de opdracht om voetbal ze reel mogelijk in de kinderkamer te brengen en volgens ons zijn ze daar zeker in geslaagd. Als je goed kijkt merk je dat er een 3D effect in dit behang verstopt zit.
-

  • De totale afmeting is ca. 244 cm. hoog en 305 cm. breed.
  • Vergroten is niet mogelijk, inkorten kan met een scherp mes of schaar.
  • Het decoratie behang bestaat uit 12 stukken van elk 50 cm. breed en 122 cm. lang.
  • Geen lange stukken zo is het eenvoudiger te verwerken.
  • Het foto behang brengt u aan met behanglijm voor zwaar papier zoals de behanglijm van Perfax kleur paars (niet inbegrepen)
  • -
  • Opmerking: Walltastic fotobehang wordt direct vanuit het centraal magazijn aan u verzonden, de levertijd kan oplopen tot ± 3 werkdagen.

Bekijk de instructievideo van Walltastic via deze link: link naar video

-

MEEST GESTELDE VRAGEN:

Hoeveel behang stukken heeft Walltastic? Walltastic wordt geleverd in 12 stukken, en wordt opgerold verzonden in een koker en/of bij uw bestelling met andere artikelen toegevoegd.

Wat is de afmeting van het Walltastic fotobehang? Exacte afmeting is H 243,8 cm x B 304,8 cm. opgedeeld in 12 handig te verwerken delen van ieder 50,8 cm x 121,9 cm.

Is er een andere maat verkrijgbaar? Nee vergroten is niet mogelijk, inkorten kan met een scherp mes of schaar.

Wat voor soort lijm moet ik gebruiken? Voor de lijm gebruikt u bijvoorkeur de behangerslijm van het merk Perfax behangplaksel kleur paars Deze lijm is in vrijwel elke bouwmarkt verkrijgbaar.

Kunt je Walltastic schoon maken? Maak gebruik van een vochtige doek om Walltastic schoon te maken.

Moet ik de muur voorbereiden, voordat ik Walltastic er op plak? Nee dat hoeft in principe niet, je kunt het plakken over bestaand behang, zorg er wel voor dat het geen hobbels o.i.d. op de muur aanwezig zijn. Hoe strakker de ondergrond des te beter is het eindresultaat.  Een schone vlakke wand geeft het beste resultaat.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen